Magneetplaten auto Sittard

Magneetplaten op uw auto in Sittard en omstreken nodig?

Hiervoor bent u bij Belettering Limburg aan het juiste adres. Onze magneetplaten zijn bij uitstek geschikt om op (bedrijfs)auto’s te plakken en hierdoor uw auto te laten dienen als bedrijfskaartje. Onze magneetplaten zijn vervaardigd uit een soepel en buigbaar magneetfolie. Onze hoogwaardige magneetplaten worden altijd haarscherp gedrukt om zo de perfecte indruk achter te laten. Rijdt u met uw bedrijfsauto ook privé? Ook dit is geen enkel probleem. De magneetplaten zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Door het magneetsysteem zijn deze platen van uw auto te verwijderen zonder dat deze krassen of lijmresten achterlaten. Ook wordt een duurzame uv protectie laag aangebracht, deze beschermd uw magneetplaat tegen de schadelijke bijwerkingen van uv licht, dit zorgt er namelijk voor dat de kleuren van uw magneetplaten vaag worden. Magneetplaten op uw auto in Sittard en omstreken nodig? Kom dan snel naar Belettering Limburg.

 

contacteer ons gerust

Meer informatie?

Raamfolie

gevelreclame sittard

Gevelreclame

autobelettering sittard

Autobelettering

spandoeken drukwerk maasticht

Spandoeken

drukwerk Heerlen

Drukwerk

vlaggen

Vlaggen

stickers

Stickers

Bedrijfskleding

reclameborden drukken

Reclameborden

makelaarsborden drukken

Makelaarsborden

Bewegwijzering

zonwerende folie

Zonwerend

presentatie banners drukken

Presentatie

opdruk mok

Opdrukken

foto-op-canvas drukken

Foto op canvas

boot-belettering

Bootbelettering

 

De voordelen die magneetplaten u kunnen bieden

Magneetplaten brengen vele voordelen met zich mee. Zo kunt u in enkele seconde uw auto omtoveren tot uw rijdend bedrijfskaartje. Ook zijn magneetplaten handig als u met uw (bedrijfs)auto ook privé rijdt. Deze platen zijn eenvoudig te verwijderen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u deze platen verliest als u bijvoorbeeld over de snelweg reist, door de sterke magnetische aantrekkingskracht zullen deze ook onder deze zware omstandigheden blijven zitten.

 

Uw specialist voor magneetplaten in Sittard en omgeving

Uw partner voor hoogwaardige en betaalbare auto magneetplaten in Sittard en omstreken is Belettering Limburg. Belettering Limburg staat garant voor top service, scherpe prijzen en aandacht voor de klant. Dankzij deze punten kunnen wij ons al enige tijd dé specialist van Limburg noemen. Op onze website bevinden zich foto’s van reeds gemaakte projecten. Neem dus snel een kijkje en overtuig uzelf!

Snel in contact komen

In contact komen met ons is nog nooit zo simpel geweest. Vul het formulier op deze pagina in en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 045 535 15 30. Of stuur een email naar info@belim.nl.

Magneetplaten op uw auto in Sittard en omgeving nodig? Belettering Limburg is uw partner!