Magneetplaten auto Maastricht

Wilt u magneetplaten op uw auto in Maastricht en omgeving?

Voor magneetplaten op uw auto in Maastricht en omstreken bent u bij Belettering Limburg aan het juiste adres. Bij uitstek zijn onze magneetplaten geschikt als u deze op uw bedrijfswagen of busje wilt plakken. De magneetplaten zijn gemaakt uit een soepel en buigbaar materiaal. Om altijd die perfecte indruk achter te laten worden onze magneetplaten altijd op hoogwaardige manier gedrukt. Ook wanneer u met uw bedrijfsauto privé rijdt bieden magneetplaten u de optimale oplossing. Onze magneetplaten zijn heel eenvoudig in het aanbrengen en verwijderen. Een groot voordeel dat magneetplaten meebrengen is dat deze bij het aanbrengen en verwijderen geen krassen of lijmresten achterlaten. Om te voorkomen dat uw magneetplaten hun kleur verliezen worden deze behandeld met een speciale UV protectie laag, deze zorgt ervoor dat uw magneetplaten jarenlang schitterend uitzien. Magneetplaten voor uw auto in Maastricht en omgeving kopen? Neem dan snel contact met ons op.

contacteer ons gerust

Meer informatie?

Raamfolie

gevelreclame sittard

Gevelreclame

autobelettering sittard

Autobelettering

spandoeken drukwerk maasticht

Spandoeken

drukwerk Heerlen

Drukwerk

vlaggen

Vlaggen

stickers

Stickers

Bedrijfskleding

reclameborden drukken

Reclameborden

makelaarsborden drukken

Makelaarsborden

Bewegwijzering

zonwerende folie

Zonwerend

presentatie banners drukken

Presentatie

opdruk mok

Opdrukken

foto-op-canvas drukken

Foto op canvas

boot-belettering

Bootbelettering

Diverse voordelen van magneetplaten

Gebruik maken van magneetplaten kent veel voordelen. MEt behulp van magneetplaten kunt u uw auto in een hand om draai omtoveren naar uw rijdend bedrijfskaartje. U kunt de magneetplaten eenvoudig weer van uw auto verwijderen zonder dat deze krassen of lijmresten achterlaten, hierdoor kunt u deze dus ook gebruiken als u ook privé rijd met uw bedrijfsauto. Door de sterke magneetkracht zullen de magneetplaten onder de meest zware omstandigheden blijven zitten. U kunt daarom dus zorgeloos met uw magneetplaten over bijvoorbeeld de snelweg rijden.

 

De specialist in Maastricht en omstreken

Uw partner voor hoogwaardige autobelettering/bestickering, gevel/etalagereclame, magneetplaten en drukwerk op maat is Belettering Limburg. Ruime tijd staan wij bekend om onze hoogwaardige drukwerken die wij leveren tegen de scherpste prijzen in de regio. Kijk snel verder op onze website en overtuig uzelf!

Vrijblijvend contact opnemen

Opzoek naar de geschikte partner voor drukwerk? Zoek dan niet verder want u heeft hem gevonden. Vul simpelweg het formulier op deze pagina met uw gegevens in. Nadat wij dit ontvangen hebben zal een van onze medewerkers u zo spoedig mogelijk terugbellen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 045 535 15 30. Of stuur een email naar info@belim.nl.

Graag tot ziens bij Belettering Limburg!