Magneetplaten auto Heerlen ( landgraaf/brunssum)

Uw auto als reclamemiddel inzetten?

U bent bij Belettering Limburg aan het juiste adres als u uw auto wilt voorzien van verwisselbare magneetplaten. Magneetplaten zijn gemaakt uit een buigbaar en soepel magneetfolie. Deze folie bestaat uit drie lagen. Onze magneetplaten worden haarscherp bedrukt en zijn daarom ideaal om op uw bedrijfsauto te plakken. Rijdt u met uw bedrijfsauto ook privé? Dit is geen enkel probleem. De magneetplaten zijn zeer gemakkelijk aan te brengen en ook gemakkelijk te verwijderen. Het grote voordeel van magneetplaten is dat deze uw auto niet beschadigen bij het aanbrengen en tevens ook geen lijmresten achterlaten. Onze magneetplaten voor uw auto worden voorzien vaan een hoogwaardige uv protectielaag, hierdoor zult u nog jaren profijt hebben van uw magneetplaten.

contacteer ons gerust

Meer informatie?

Raamfolie

gevelreclame sittard

Gevelreclame

autobelettering sittard

Autobelettering

spandoeken drukwerk maasticht

Spandoeken

drukwerk Heerlen

Drukwerk

vlaggen

Vlaggen

stickers

Stickers

Bedrijfskleding

reclameborden drukken

Reclameborden

makelaarsborden drukken

Makelaarsborden

Bewegwijzering

zonwerende folie

Zonwerend

presentatie banners drukken

Presentatie

opdruk mok

Opdrukken

foto-op-canvas drukken

Foto op canvas

boot-belettering

Bootbelettering

De voordelen van magneetplaten

Magneetplaten op uw auto aanbrengen kent vele voordelen. Met magneetplaten tovert u uw (bedijfs)auto in een klap om tot een rijdende vorm van reclame. Deze magneetplaten blijven onder alle omstandigheden op uw auto plakken, dit hebben zij te danken aan de stevige magneetkracht. Het nadeel van stickers op uw auto is dat als u deze er eenmaal op hebt u deze niet zomaar er van af krijgt zonder beschadigingen of vervelende lijmresten. Magneetplaten kunt u in een hand omdraai op uw auto plaatsen en verwijderen zonder dat deze uw auto beschadigen of lijmresten achterlaten.

Kiezen voor Belettering Limburg

Kiest u voor Belettering Limburg dan kiest u voor hoogwaardige magneetplaten voor uw auto tegen betaalbare prijzen. Wij staan al enkele jaren bekend in de regio Heerlen, Landgraaf en Brunssum wanneer het aankomt op hoogwaardige drukwerken, spandoeken en magneetplaten. Op onze website staan enkele foto’s van reeds gemaakte projecten, neem dus snel een kijkje en overtuig uzelf!

Opzoek naar magneetplaten voor uw auto in Heerlen en omgeving.

Hiervoor bent u Belettering Limburg op het juiste adres. Wij zijn de specialist in de regio Heerlen, Landgraaf en Brunssum. In contact komen met ons is uiterst eenvoudig. Op deze pagina bevindt zich een contact formulier. Laat hierin uw gegevens zo compleet mogelijk in achter dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken via: 045 535 15 30. Of stuur een email naar info@belim.nl.

Graag tot ziens bij Belettering Limburg, uw partner in de regio van Heerlen, Landgraaf en Brunssum!